Etikett: lätta

Vi i Villa

Vi i Villa brukar ha omtyckta korsord i sitt gratismagasin som skickas ut till villaägare. Men nu har de även korsord man kan lösa direkt på deras sajt. Det finns ett nytt korsord varje dag och du kan gå tillbaka och lösa korsord 7 dagar tillbaka i tiden. De verkar inte ha några vinster; men oftast löser man ju korsord för sitt eget nöjes skull.

Bingolottos Korsord

Bingolotto har två digitala korsord som du kan lösa direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. Det finns ett lätt och ett medelsvårt. Med varje korsord har du chansen att vinna två digitala bingolotter.

Hemmets Journal

Hemmets Journal har två nya kryss på sin webbplats varje vecka, det snabba krysset och det enkla krysset.

Du löser deras korsord direkt på datorn, mobilen eller surfplattan. Det finns funktionalitet så det du påbörjat att lösa sparas automagiskt – så du kan fortsätta vid ett senare tillfälle.

Äldre kryss finns i vissa fall kvar så du kan för skoj skulle lösa även äldre kryss (även om tävlingstiden har tagit slut).

Tävla om priser!

Det som gör kryssen hos Hemmets Journal lite mer spännande är att du har möjlighet är att det lottas ut 5 vinnare hos de som löst korsordet. Priset är (för nuvarande) 3 Sverigelotter.

Facit publiceras efteråt

Efter sista tävlingsdatum kan du hitta facit på deras webbplats.