Etikett: lös online

Vi i Villa

Vi i Villa brukar ha omtyckta korsord i sitt gratismagasin som skickas ut till villaägare. Men nu har de även korsord man kan lösa direkt på deras sajt. Det finns ett nytt korsord varje dag och du kan gå tillbaka och lösa korsord 7 dagar tillbaka i tiden. De verkar inte ha några vinster; men oftast löser man ju korsord för sitt eget nöjes skull.

Bingolottos Korsord

Bingolotto har två digitala korsord som du kan lösa direkt i datorn, mobilen eller surfplattan. Det finns ett lätt och ett medelsvårt. Med varje korsord har du chansen att vinna två digitala bingolotter.

Senioren

Senioren har två korsord som du kan lösa direkt i webbläsaren/mobilen eller skriva ut (om du vill). Det finns Ordsmedjan och Lilla Krysset, dessa korsord byts ut då och då och väljer du att skicka in din lösning är du med och tävlar om Sverigelotter. Kryssen byts ut då och då men med lite oklara mellanrum.

Äldre korsord att skriva ut från Senioren

Vi har rotat i arkiven hos Senioren.se och hittat en mängd korsord i PDF-format som du kan skriva ut. Det finns även facit till dessa i PDF-format.

Totalt rör det sig om hela 44 bildkryss!

Här hittar du Seniorens arkiv!

Kryss.se

Kryss.se har en app som de marknadsför men de har också två dagliga kryss (lätt och medelsvårt) som man kan lösa online. Förutom dessa så finns det hela 24 kryss i olika svårighetsgrader som du kan skriva ut (PDF-format). Det finns förutom kryss även Sudoku (att lösa online samt att skriva ut).

Kryssen är ganska enkla i sin utformning men vi gillar att det finns många att skriva ut i olika svårighetsgrader och de dagliga online-varianterna. Ibland har vi hittat lite stavfel i kryssen.

Skånska Dagbladet Korsord

Nytt korsord varje onsdag! Lösningen är tillgänglig dagen innan krysset byts ut och varje vecka dras två vinnare som vinner en Trisslott vardera. Det går bra att lösa dessa korsord direkt i webbläsaren på en dator eller till exempel en iPad. Det går också att lösa äldre kryss utom tävlan. 

Korsorden är medelsvåra och vi gillar att det bara är att köra igång, här krävs ingen registrering eller nedladdning. Inbyggd funktion för att skriva ut krysset tycker vi är ett stort plus! Generöst att bjuda på korsorden även för icke-prenumeranter, vi hoppas att fler tidningar tar efter Skånska Dagbladet.

Mediakryss

Mediakryss konstruerar och säljer korsord men de har också ett gratis bildkryss som du kan lösa online gratis varje månad. Två vinnare varje månad tävlar om ett ”Jättekryss” som är ett jättestort korsord som kommer ta sin tid att lösa! 🙂

Tankesports Korsord Online

Bakom Tankesports webb står Keesing Media Group som i sin tur ger ut ett stort antal med korsordstidningar, däribland Bra Korsord, Buslätta, Knep & Knåp, Kors & Tvärs, Krysset, Lätta Kryss, Mästarkryss med flera.

På deras webbplats hittar du ett nytt bildkryss varje vecka med medelsvårighetsgrad. Krysset löser du direkt online och det krävs ett konto för att kunna se och lösa krysset. Det är dock gratis att skapa ett (de vill ha ett användarnamn och din e-postadress).

Det kommer ett nytt kryss varje vecka (måndagar) och föregående veckas kryss brukar också ligga kvar. Förutom dessa större bildkryss så finns det ett par andra mindre klurigheter i form av Minibildkryss, Kryss, Sudoku och Sökord. Dessa uppdateras också en gång i veckan.