Etikett: vinster

Senioren

Senioren har två korsord som du kan lösa direkt i webbläsaren/mobilen eller skriva ut (om du vill). Det finns Ordsmedjan och Lilla Krysset, dessa korsord byts ut då och då och väljer du att skicka in din lösning är du med och tävlar om Sverigelotter. Kryssen byts ut då och då men med lite oklara mellanrum.

Äldre korsord att skriva ut från Senioren

Vi har rotat i arkiven hos Senioren.se och hittat en mängd korsord i PDF-format som du kan skriva ut. Det finns även facit till dessa i PDF-format.

Totalt rör det sig om hela 44 bildkryss!

Här hittar du Seniorens arkiv!

Husvagn & Camping Korsord

Husvagn & Camping tycker du kan spara din tidning och istället skriva ut korsordet. Vi tycker att det är generöst att även icke-prenumeranter får möjlighet att lösa dessa härliga kryss. Det lottas ut 10 vinster varje månad (prenumeration på tidningen & trisslotter).

Stort arkiv med korsord

Tack vare att de sparat alla korsord de haft i sina tidningar sedan 2011 så finns det idag ett arkiv på över 130 korsord! Alla enkelt utskrivbara i PDF-format.

Korsord.se

Korsord.se har både en betaldel och en gratisdel. På gratisavdelningen hittar du ett nytt lätt kryss ”Lätta krysset” varje månad. Detta lottar ut vinster i form av guldmedlemskap på deras sajt i 3 månader. Förutom det månatliga krysset finns Poängsudoku (inga vinster), Sudoku (2 trisslotter i vinst) och andra klurspel (utan vinster).

För att lösa det ”lätta krysset” krävs ingen inloggning och du kan enkelt lösa det på valfri enhet med en webbläsare, till exempel en dator, mobil eller surfplatta. Det finns möjlighet att spara dina lösningar och fortsätta vid ett senare tillfälle.